Friday, July 17, 2009

Raptai Pasukan Nasyid PPAPP " Al-Zaiyan "

Add Image

Sesi raptai Pasukan Nasyid PPAPP... " Al-Zaiyan " sebelum melangkah ke pertandingan akhir Festival Nasyid Peringkat Negeri Pulau Pinang, yang turut disaksikan oleh Puan Pengarah di Auditorium PPAPP.....pada raptai pagi tadi, Pasukan ini telah mempamerkan persembahan yang cukup cemerlang serta mendapat pujian daripada Puan Pengarah serta pegawai PPAPP, dan diharapkan semoga menjadi pembakar semangat untuk pasukan Al-Zaiyan berjaya dan terus menjadi JUARA pada Festival Nasyid ini...

Video latihan Kumpulan Al-Zaiyan di auditorium PPAPP

Reactions:

14 comments:

En Johari masih menunggu nama yang volunteer untuk menwujudkan persatuan wayang kulit.3 peserta yang terawal akan di jadikan ahli jawatankuasa (AJK).En.Johari juga cenderung dan berkesungguhan dalam penubuhan ini dengan harapan persatuan PPAPP dapat mengharumkan lagi nama PPAPP di persada kesenian dan warisan tradisional ini.En.Johari berasa sedih dengan kesenian tradisional yang kian ditelan zaman.EN.Johari cenderung untuk menaikkan seni wayang kulit ini kembali agar seni ini tidak terus berkubur suatu hari nanti.EN.Johari bersungguh-sungguh akan manaikkan seni wayang kulit ini sekali gus menaikkan nama PPAPP di persada seni.En.Johari memerlukan sekurang-kurang 9 orang untuk menubuhkan persatuan ini.Sesiapa yang berminat sila post nama dan ic di ruang comment ini.saya selaku wakil En.Johari akan turut membantu menjalankan kesungguhan dan niat baik ini.Harap ada antara anda yang dapat menyertai persatuan ini dan sekali gus menjayakannya.

alalal cutenye joe.x pa joe aku tetap sokong usaha anda.nak join tue hehe tengoklah dulu aku nie pemalu...

sapa nak join...........aku nak tubuh jugak persatuan kuda kepang,,,,,,keahlian terbuka!!!!!!!!!

korang nie macam2 la, semua nak...hhehehe, apa pun team nasyid teruskan usaha anda..cayalah.

weh pe la yg korang dok mrepek nih...
mcm2 aih yg korang nk wat..
tp pe2 pun korang sume mmg bguih la...hik3...

ayoyo...bawang merah.. tarak baik laaa ini macam..ana dah kontek en johari untuk jadi ahli konon2 nk dapat ajk ar, tup2 die pun tak tau menau pasal benda ni.naya ooo.. silap2 leh tejun jambatan pulau pinang o.. en johari kata, stakat futsal, leh ar die handle..ade ke wayang kulit..bawangmerah..ente jgn kasi salah berita dalam ini blog..kapala pecah woo ini macam.. kalau betol kate betol..tidak aku terus tertipu.. kalu dah start camni..saling tak tumpah cam nak pekena orang.. "skali ana hantam sama ini batu, pecah kepala ente"..

weh hagemaru....ape la kengkwn kite nie kasi org fening jo lah...dh la tu nak blwn hantuk mghantuk kapla lak.....jgn la cam tu bro....he..he...bwg merah ko biar btoll....btol ke ape yg meow^meow ckp tuh....? sudah sudah...ape kate bwg merah ko je la amik aleh team wayang kulittt...kehkehkehhhh......

jangan gaduh2 la..... kita semua kena sepakat macam penduduk kampung sepening lalat baru la bahagia. en jo jangan bikin fining kapla. ente boleh fukos pada keja ente. itu bawang merah kita potong kasi masak gulai.

psl wayang kulit pun mau gadoh ka, udah2 la tuh,pd yg bg berita palsu tu bwk2 la bertaubat jgn dok bg org susah lg.

semoga team nasyid PPAPP
johan mlm sok! yezz,..
gud luck!!!

tadi aku tengok team nasyid begitu semangat sekali untuk pertandingan hari esok. depa ni nak buang tension depa nyanyi lagu lain sama. best gak tak boring aku dengar. depa ni bagi ja lagu apa pon semua leh masuk terutama yang main muzik. memang best. semua orang best. gook luck la oooiiiiiii. aku doakan team ppapp berjaya..............

tu la..x maw ajak aku lg masuk nasyid2 nie kan dah kalah..huhuhu...aku ni ketua seantero nasyid la!

knai pown dak nk ajak cmna... haha

cakap lawa kunun...weh..huruharahuru..kalo ada bran..mai arr join tean nasyid ppapp..setakat sembang ja xguna..ang masuk lu tgk ,,baru ang tau,,langit tu tinggi @ rendah"cakap lawa konon"heheheh....

Post a Comment

Staff PPAPP @ Youtube

Tontonilah pelbagai video aktiviti kakitangan PPAPP hanya di
http://www.youtube.com/penanglibrary

PPAPP @ Youtube

Tontonilah pelbagai video aktiviti PPAPP hanya di
http://www.youtube.com/penanglibraryV2

Hit Start

Followers

Hubungi Kami

Perbadanan Perpustakaan Awam
Pulau Pinang,
JKR 2118, Jalan Perpustakaan,
Seberang Jaya, 13700 Perai,
Pulau Pinang.

Telefon : 04-3971058
Fax : 04-3970226


Moderator Blog : administrator


Blog ini telah diwujudkan sejak 14 Jun 2009

Created by Penanglibrary. Powered by Blogger.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More