Sunday, July 17, 2011

Cleaner Greener @ Penanglib 2011

Inisiatif "Penang Hijau Bersih" adalah petunjuk kepada Perbadanan Perpustakaan Awam Pulau Pinang bagi memulihkan persekitaran hidup ke arah sebuah Perpustakaan bersih dan hijau serta untuk meningkatkan kualiti hidup kakitangan dan pengguna PPAPP. Inisiatif ini melibatkan kerjasama setiap kakitangan di semua bahagian di Perbadanan Perpustakaan Awam Pulau Pinang bagi menuju ke arah "Penang Hijau Bersih".

Oleh yang demikian 7 anugerah telah disediakan bagi menghargai penat lelah semua kakitangan dari setiap bahagian yang telah bertungkus lumus menyiapkan landskap masing-masing.

*Anugerah Taman Digemari

- "BIBLIOTECA" (Bahagian Perancangan dan Pembangunan) *Anugerah Inovatif - "GENEAOLOGY GARDEN" (Bahagian Teknologi Maklumat) *Anugerah Kreatif -"SERENITY GARDEN" (Bahagian Pengurusan dan Pembangunan Koleksi) *Anugerah Seri Nyaman -"SOUND GARDEN" (Bahagian Perkhidmatan dan Perpustakaan Maklumat) *Anugerah Anjung Suri -"MOBILE GARDEN" (Bahagian Rangkaian Perpustakaan) *Anugerah 3R (Reduce,Reuse & Recycle) -"AGRARIA" (Bahagian Khidmat Pengurusan) *Taman Terbaik (Piala Pusingan) -"BIBLIOTECA" (Bahagian Perancangan dan Pembangunan)

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Staff PPAPP @ Youtube

Tontonilah pelbagai video aktiviti kakitangan PPAPP hanya di
http://www.youtube.com/penanglibrary

PPAPP @ Youtube

Tontonilah pelbagai video aktiviti PPAPP hanya di
http://www.youtube.com/penanglibraryV2

Hit Start

Followers

Hubungi Kami

Perbadanan Perpustakaan Awam
Pulau Pinang,
JKR 2118, Jalan Perpustakaan,
Seberang Jaya, 13700 Perai,
Pulau Pinang.

Telefon : 04-3971058
Fax : 04-3970226


Moderator Blog : administrator


Blog ini telah diwujudkan sejak 14 Jun 2009

Created by Penanglibrary. Powered by Blogger.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More