Monday, July 6, 2009

Nak Join Pasukan Futsal PPAPP......

Terbuka kepada kakitangan PPAPP...lelaki dan perempuan yang berminat untuk bermain atau menyertai pasukan Futsal PPAPP....Sila hadiri setiap latihan dan perlawanan yang diaturkan... PERHATIAN :- Sila layari blog ini setiap waktu untuk mengetahui tarikh dan tempat permainan akan dijalankan....

Reactions:

50 comments:

errmmm..aku nak join jgk la..huhu

nak join tolong bagi nama dan bahagian @ unit anda bertugas,bagi dalam comment nie,jika takut id anda orang tahu tukar jer " comment as " anda sebagai anonymous...jelas!

wowww.. da team ftsal pompuan gk ka lib ni,,, tgk cam kuat drpd laki ja,, laki xda madle pun...aku nk join team pompuan aaa gu2 hehehe... lhx admin ngeeee..???

team futsal pompuan PPAPP
1. SITI ZAWANI BT JOEMARI
2. IRWANI BT ISMAIL
3. IRWINNA BT ISMAIL
4. IRMA AZLINI BT ISMAIL
5. NOR AZILA BT ISMAIL
6. MARLINA BT AHMAD JAAFAR
7. NABILAH BT ISMAIL

sesiapa berminat sila blz cment nie

uiii kuatnye team ni,, tgk nama cam lh than.. lh p jauh ni smpe prngkat kebangsaaan ni... cayala weii hahaha,,, jgn lpa msukan casablanka ni sma tau ngeeee.... nk joinnnn....

tgk geng2 laki yang wat kemaih da la hehehe... tambah yg hat dok blakg tuhh lg la ngeee,, sapa top scorer laki aaaaa...??? ttgk cam xlh score ja tuh hahaha....!!! tgk pompuan, da yg ayu,, yg kuyu pn da gk nmpk tuh heheheh.... pompuan sapa top scorer..?? nk tau nih hehehe...

pompuan top score mst ler bdk pulau aman tuh,kena jg kuat minah tu,hahahah..yg laki tak tau ler,mungkin yg dok sengih sempoi tu kot huahuaha..hng laki ke pmpuan casablanka ooiitt..

oittt casablanka, hang nie tanya banyak lak..sat kna tabuh baru tau kot..wakaka,mlawajak ja nooo..hg laki ka pompuan..kalau pompuan nak ngorat leh dak..pewit...

amboi2 ronaldo nak ngorat ja hg noh,,, sat aku gitau kt marka hg bru tau hahaha.. hg plak yg kan tabuh ngeeee.. mlwk ja noh,, aku taruna la bro... ronaldo nk ngrat pun lh gk hahahah...

ooo yg mnah p.aman 2 ka,,, tp toi la, tgk cam da kederat laki jat pun hahaha,,, xkn kot hat yg dok sengih kt blakg 2 kot top scorer lki.. sengih ja nmpk lbih 2 hahahaha....

wah cm pasan jer yg top score yg blah blakg tuh!!!pasan bangat doh!!!!

tau xpa yg top score pOmpuan yg dak P.aman tuh...wawawa.cayala team Futsal Pompuan kerna berjaya dapat madle...

ala bru dpt 1 actoin ja lbh hahaha... team laki tu lg byk wwat rilex jea hehehehe... toix??

team laki dpt pa???skurangnyer dpt gk 1 madle...hehehe

oittt...casalanka,hg laki ka..kalau laki aku nk ngorat jgk la..ahhaha..wey anonymous kami dapat la...sat nak suh admin web nie upload cup street soccer kami menang tahun lepaih, siap ghafar lagi yg bagi

wei!! psl madle pun nak gaduh ka? relks la,team pompuan mng madle pun sbab ada team laki bg sokongan tul x kengkawan...team pompuan langsung x bg sokongan kan3x...sampai x da sora.

wei geng lki pn dpt gk la.. aku tau la aku besa nmpk dpa tuh,,, aaa baguih2 ronaldo n robinho.. aku pn nk join hmpa 2 org hahah.. tnjuk ckt kt anonymous 2 kekuatan team laki sbenaq huuh...

ya ya,, aku sokong antu malam.. welcome 2 the club hehehehe.....

ala yker dpt cup street soccer???xpenah tau pown!!!yker team pOmpuan dpt madle sbb team laki bg sokongan???owh ala2 pong2 bOy la nie???hehehe..jgn marah

yg 2 salah 1 drpd dia...!!! nk tgk lg ka koleksi mdle2 n piala2 serta tropi pemain t'baik n pnjga gol t'baik, 1 lg p'jring gol t'bnyak smenjk t'tubuhnya team futsal llki keramat nih?? adminnnnnn, upload sat gmbaq2 2.. mampoih dah admin hehehe,,,,

ngak mrh pun sajer jer huahuahua

yela klu ade bkti tjukla kt staff lib...suma nk tgk ape yg casablanca gtau td tuh???btoi x kgkwn???

pompuan punya team jangan la bangga sgt...x bmakna klu satu baru madle 2.apa2 pun tahniah krn berjaya.bila lagi team futsal ada freindly?nk p tgk la...

eh ade ke org pompuan bangga??xdela..kaum pompuan bese2 jerw...sje jer gurau2 dlm nie...xkan bro nk marah kot???

mintak tlg kat sesiapa yg tao mcm mana nk join futsal team. bro x marah la.

jwpannya... trun ja men bla org jemput tau, xprlu isi borng, mudh ja... xdk byarn dknakan,, pree of cas... cma tnaga n smngt juang tinggi ja dprlukan,, tlg sebrkan kpd spa2 yg b'mnat yek.. pngilan jmputan akn dsiarkn dlm blog,, jd kna login slalu la yek.... MARI MARI MARI... JOIN THE TEAM,,, hahaha...

kalau dah team pompuan dah dapat medal, masuk la perlawanan anjuran maksak. bagi nama kat abg zam & Copy IC. team laki lak dah x team nak lawan semua dah kena balun dan dibalun. kalau ada tem nak lawan bagi tau, team PPAPP siap sedia.
LAWAN TETAP LAWAN.....

yg 2 aku stju.. dh terer sgt meh trun gelnggang hahaha... kta tgk,, yg laki 2 besa la dh slalu dok balun org,, n org pn dok slalu blun PPAPP ni, smpe nek cemuih dh ngeee... tp, klu da team nk jk lwn 2 gitau,, PPAPP sdia b'tmpur... hahaha,,

hahah..apa la ampa nie, wey casablanka hg bg info salah tu..klu men futsal kna bayaq la..kna bayaq duit padang ja..hihi,sejam baru rm70 xla mahai mcm men golf kn,kuikuikui..tapi kalu mai ramai lagi la murah nak kna bayaq..pendek kata bawak mai 1 kampung la mai men nnt..huhu

oopss lpa... btoi kta robinho byaran cma dknakan hnya byaran pdg sj... ala sorang rm5 ja pun... dtang jgn xdtang.... lg 1 psanan wt robinho,, rhsiakan identiti casablanka dr brazil ni tau hahahaha.....

haha..tau xpa, tau xpa..wey casablanka jangan lupa kim salam kat chun li awek aku tu ok..

untuk pengetahuan semua team futsal ni dulu dikenali team kueh lapis. ini adalah kenyataan. pernah satu ketika team ni dapat naib johan piala adun seberang jaya. dan seorang pemain kita dapat piala penjaring tebanyak. semejak waktu itu nama team library banyak orang dah tau. sayangnya team dulu dah x ada. dan digantikan dengan pemain2 yang baru. tapi team baru ni pon gerun gak. leh balun team penaga fc. itulah sejarah team futsal PPAPP.

Ringkas dan padat! Haku suka.. haha

amboi ftsal pun ade...hebat gak ppapp skng nie,aku respect giler kat team girl nih..nmpk jek lembt,tp main ftsal tuh..cayo2x

uihhh...ko bukak bku sjarah mne ek..
bgus ko epl..rmai yg x tao nih..
ko nih iceage cm x tao pe lnsg sal library nih...

x ter la, tahu la jgk, just terkezut tgk ppapp ada team pompuan ja, kuat ka dp nie?

amboii perlik nmpk...
sokong la depa bkn kondem haha

team futsal ppapp akan menyertai kejohanan futsal MAKSAK pada 1 ogos 2009. marilah sama-sama memberi sokongan. aku punya plan nak bawa HON lori p safira bagi gegar sikit..... haria PPAPP haria.

wuwu kt safira ka...
dkt2 leh p ngee

sapa nak join futsal maksak bagi nama kat halim. aku dah bagi dah....

dah bagi pun,awai2 dah bg..kang jangan sampai x leh men gak.kengkwan jgn lupa bsok mlm tau..

mlm xsbq nk blasah geng penaga hahaha...

wei aku pun tak sabaq gak nak blasah nie..mod aku tgh panas nie..harap2 bukan kita yg kena blasah sudah la. wakakaka.

kepada casablanka dgn riezerimaz ....
macam mana game rabu lepas syok ka kena belasah dengan penaga fc kan aku da ckp depa mesti balas dendamnya,hampa kalah sebab malam tu aku x main ha....ha....

weh!!! ang jgn perasan la roberto atoto... kalau ang men lagi terok kami kena blasah tau, kami kalah sebab takder pom-pom gal ja hahahaha..

ahh perasan sgt la roberto atoto tuh...kalah sbb die xmen la konon???padahal die tkot bini n kne jga anak kat uma...huahuahua aku sokong riezerimaz sbb pom pom gal xdak!!!

betol2 tu wOlf..ckp pandai jer..men nyer tak nak..tunjuk bgus plak..

knapa wolf tak dtg jadi pom-pom gal jer..heheheh

xboleh la wOlf xleh jd pom pom gal sbb die 2 alam...tau xpe roberto tuh mai pon idak ckp je lebey doh...hehehe

Post a Comment

Staff PPAPP @ Youtube

Tontonilah pelbagai video aktiviti kakitangan PPAPP hanya di
http://www.youtube.com/penanglibrary

PPAPP @ Youtube

Tontonilah pelbagai video aktiviti PPAPP hanya di
http://www.youtube.com/penanglibraryV2

Hit Start

Followers

Hubungi Kami

Perbadanan Perpustakaan Awam
Pulau Pinang,
JKR 2118, Jalan Perpustakaan,
Seberang Jaya, 13700 Perai,
Pulau Pinang.

Telefon : 04-3971058
Fax : 04-3970226


Moderator Blog : administrator


Blog ini telah diwujudkan sejak 14 Jun 2009

Created by Penanglibrary. Powered by Blogger.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More