Tuesday, August 10, 2010

Perlawanan Badminton Persahabatan - PPAPP Vs USM (Kepala Batas)

Perlawanan persahabatan antara PPAPP vs USM (Kepala Batas) berkesudahan kita tewas dengan keputusan 2 - 3 , perlawanan yang berlangsung pada 7 Ogos 2010 (sabtu) pada jam 9.00 malam dan bertempat di Bagan Luar Butterworth.....apapun TAHNIAH !! kerana menunjukkan permainan yang cukup bersemangat...terima kasih kepada pemain yang hadir.

Reactions:

8 comments:

tahniah... kerana ada game yang menang

cara permainan abang pakai baju biru yang sedang tunduk ambik bola tu bagus betul. ape nama????

mmg la aku tgk pun sempoi jer dia men hahahaha...tak salah aku la dia budak libcgt..

mmg sempoi la dia main...hampa semua p tgk ka dia main...aku p owhhh....rugi hampa tak pi..kira ok la depa semua main...boleh la tahan...abg baju biru tu jora skit...lagak ja macam boleh main...tapi malam tu kalah pa...hua hua hua hua hua

bila nak nak buat friendly lagi? bleh pi tgk.

pas raya kita set lain,amacam?

jadi...mmg nak p tgk ppapp balas dendam kat usm nie...game mesti gila mia rah...nnt kita p la ramai2 sokong...team depa support kuat owwh...aritu p tgk depa ramai penyokong...tp tak pa aritu tempat depa..nnt tempat kita pulak..

laa takkan abg baju biru tu kalah kot. tgk style macam markis kido (pemain badminton indonesia). Dia ketaq lebeh kot.hehehe.

lepas raya pon bleh kot abg baju biru.....heheheh

Post a Comment

Staff PPAPP @ Youtube

Tontonilah pelbagai video aktiviti kakitangan PPAPP hanya di
http://www.youtube.com/penanglibrary

PPAPP @ Youtube

Tontonilah pelbagai video aktiviti PPAPP hanya di
http://www.youtube.com/penanglibraryV2

Hit Start

Followers

Hubungi Kami

Perbadanan Perpustakaan Awam
Pulau Pinang,
JKR 2118, Jalan Perpustakaan,
Seberang Jaya, 13700 Perai,
Pulau Pinang.

Telefon : 04-3971058
Fax : 04-3970226


Moderator Blog : administrator


Blog ini telah diwujudkan sejak 14 Jun 2009

Created by Penanglibrary. Powered by Blogger.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More