Thursday, June 18, 2009

Menghabiskan masa di Waterpark......

Seronok sakan diaorang niekan....heheheehe Waktu untuk beriadah di Taman Tema Bukit Merah ....hehhehehehe...best giler, macam-macam gelagat ada..hehehehehhehehe...bukan senang nak bersama rakan sekerja macam nie kan....tah bila lagi nak ada kan...

Reactions:

19 comments:

Harap-harap lepas balik dari seronok x der la..menangis2 cam bulan 1 ari tue.Team tue gy bukit merah pun seronok jugak...tapi balik hampeh jerr..sian sian.sob sob...:)

haha..harap2 macam tu la ye..

ala...rzeki d tgn tuhan..yg penting kte enjoy kt sne...tol x kengkawan sume.....

btol tu kalau kerja tu ikhlas, rezeki kat situ, tak kemana pun kan.dah tertulis dari azali lagik kan ahahahahaha

yer ler kan betul jugak aku fikir..tapi kenkadang aku terfikr jugak apa akan jadi kalau kena dekat diri sendiri x kan nak kata,diri sendiri kerja x ikhlas pulak.Nak makan apa...mcm kawan kita yang lepas2 apa nasib diorang,dengar kata salah dari diorang anak sakit lukemia,sedih jer dengar umur dah lanjut tapi kena bukak balik beg2 berhabuk cari sijil2 sekolah yang dah reput.Mintak-minta x da la yang tergadai harta benda sementara tunggu kerja.siyes ko aku kata.bukan main2 bab keja.cuma satu jer minta byk doa dekat ALLAH S.W.T
supaya dimurahkan rezeki dan hukum lah pihak yang menganyai

sudah la citer tu dah lepaskan...yang dok ader rezeki lagi nie jaga la elok2 key...

hah tgh menjaga larh neh...
doa2 larh sma supaya x lepas..
huhu

Nak gtau skit....WIFI sekarang ni ada masalah la...ramai user yang merungut tak boleh nak connect...ada sesape yang boleh selesaikan masalah ni tak....

nie salah saluran nie...pada administrator blogger create 1 topic pasal teknologi
skit leh kita bincang2 pasal teknologi..apa ke wifi masuk mandi kat bukit merah lak.supa cam naik highway x mau bayar tol lak.jgn mare err,bg cadangan jer kat pihak administrator supaya ada topic orang boleh bincang.ok tak

takde la..kan dalam blog ni ada tulis pasal wifi, just nak gtau je...wifi tak ok sekarang...bukannya nak mencelah wifi masuk mandi kat bukit merah...

tah la salah saluran plak..ganggu jer

kehkehkeh..
lain kali bg salam dlu..
huhuhu..

jgn mare kat dia nak tanyer psal WIFI tuh, nak buek cam ner, nak g Tambun termasuk jln Perai..wakakaa..

Post a Comment

Staff PPAPP @ Youtube

Tontonilah pelbagai video aktiviti kakitangan PPAPP hanya di
http://www.youtube.com/penanglibrary

PPAPP @ Youtube

Tontonilah pelbagai video aktiviti PPAPP hanya di
http://www.youtube.com/penanglibraryV2

Hit Start

Followers

Hubungi Kami

Perbadanan Perpustakaan Awam
Pulau Pinang,
JKR 2118, Jalan Perpustakaan,
Seberang Jaya, 13700 Perai,
Pulau Pinang.

Telefon : 04-3971058
Fax : 04-3970226


Moderator Blog : administrator


Blog ini telah diwujudkan sejak 14 Jun 2009

Created by Penanglibrary. Powered by Blogger.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More